Händelserik shopping även idag

Inte nog med att jag gick lös på kontokortet igår. Min shoppingrunda fortsatte idag. När jag kom hem tidigt på eftermiddagen hade jag fått ett trevligt brev från KICKS. Jag var i butiken igår men orkade inte lägga pengar på nattcreme just då och letade dessutom efter en kombinerad ögonbrynspenna och highlighter från Clinique men den fanns inte på KICKS i Allum. Så i brevet idag var det 25 kr rabatt, 20% rabatt på varfri vara, 20% rabatt på kroppsprodukt och sedan en liten "check" om att man kunde få Lancomes Genefique i 7ml. Jag fick ju ta första bästa buss till stan! Grabbade tag i en nattcreme och en mascara från Lumene. Väl i kassan fick jag en STOR parfymflaska från Lumene och sen den lilla förpackningen från Lancome. Allt för 217 kr efter alla rabatter dragna.

Innan jag gick till bussen kom jag på att jag borde ha de grå Conversen i slim och skinn. Så jag gick och kollade på de. De är dyra dock. Prio nu är ju regnjacka. Så på Helly Hansen fann jag sådan jag vill ha, typ. Bara lite för kall men de verkar vara så. Eftersom de bara hade L och XL kvar skickar de en röd från Stockholms-butiken idag som jag kan hämta imorgon eller på måndag. SERVICE!

Vet inte om röd är rätt färg för vit var mycket snyggare, samtidigt vet jag att jag inte kommer hålla en vit ren. Denhär kommer hålla ett tag hoppas jag. 5000 kr på ordinare men nu är det 50% rea i butiken, tur för mig!

Slutligen blev det ett besök på Sushi Eriksberg. Tredje sushin på en vecka. Få i mig en del Omega 3.

Lön för mödan


Idag är det lön. En efterlängtad sådan har kommit in på kontot efter snart fyra veckors semester. Tyvärr blev inte lönen vad jag trodde, även om det bara handlade om cirka 200 kronor. Men det gjorde mig upprörd. Jag vet nämligen med mig att denna månaden kommer bli dyr. Jag ska skickat iväg pengar till alla möjliga företag och myndigheter, Bolagsverket har fått 900 kr. Trafikverket har fått drygt 1000 kr för bilen och så beställde jag böcker från Adblibris tidigare i sommar för närmare 700 kr.

Jag brukar vara smart med pengar. Men denna månaden har oroat mig. Och vad gör jag då!? Jo, i morse besökte jag hm.se för att beställa den kappa jag letat efter ett tag men inte hittat i butikerna. Den kommer hem till mig under vecka 38, vilket kan förklara varför den inte finns i butikerna. 25% rabatt blev det på den i alla fall, så därför ville jag inte vänta. Hoppas den passar, det brukar de visseligen göra från H&M.

Så i eftermiddag har jag varit på Sandén & Larsson för att boka tid till att laga bilen, också en dyr historia. Fick tid 27 september, och kommer inte ha bilen under en HEL vecka! Så den kostnaden på 2000 kronor hamnar i alla fall på nästa lön.





Efter det åkte jag till Allum. Letade efter regnjacka. Hittade ingen. Hittade däremot tre olika plagg på MQ som jag kollat på tidigare eller såg för första gången och alla i min storlek så jag provade de. Men blev inte vad jag trodde. Kom ut med en scarf och en rutig stickad tröja från Lyle & Scott. Strax efter det hamnade jag på Panduro och kom ut med två nyanser sidenband och 1 meter decorationsband men mest förvånande en: canvas! Jag ska måla en egen tavla på 30x90 cm som ska hänga precis ovanför min TV. Får väl se hur det går med den tavlan och om jag blir nöjd. Ska ha en text på: "Viktoria is for Victory" eller något liknande.


Nu är jag hemma och vet inte vad jag ska ta tag i först!



Första höstmys-dagen

Idag har jag varit hemma hos Elin. Tanken var först en runda i skogen men 20 m/sekund, 50 mm regn, knäskada och nackspärr stoppade oss från det. Istället tänkte vi måla text i deras lägenhet. Men det blev mest planering av texten. Elin bjöd på en god omelett med grönsaker och bacon i. Sen tittade vi på The Holiday. Det gjorde att vi båda två blev sömndruckna och bestämde oss för att gå ut. Perfekt för att gå och fika var det också.

Elin tog med mig till Cafe Ethel´s, ett fik i mysig stil målat i brunt och rosa passande deras logotype. Ett småskaligt kafé med känsla som en stor koncern men mycket mer personligt. Märktes att Elin går dit ofta, personalen hälsade så personligt på henne, alltid trevligt att ha ett stamhak. Själv är jag nog för ytlig för det.

Efter fikan åkte jag hem. Plockade med posten, IKEA-katalogen och DV låg på dörrmattan. Snabbt vidare för att åka ner till Eriksbergs Fisk. Där frågade jag lite genant efter insjökräftor. Expediten var så vänlig och tog mitt nummer för att kunna kontakta mig då han fått reda på om han kan få tag på några. Underbart när göteborgare inte skrattar åt en när man vill ha röda fina kräftor. Efter det åkte jag på misslyckad regnjackejakt. Sports Outlet i Kållered visade sig ha slagit igen. Och inga andra affärer i närheten hade den jacka jag ville ha. Så med mig fick jag bara 4 galgar från Rusta.


Midnattsloppet 2010

Stolt över att jag kunde springa så mycket som jag gjorde. Trots problem med knä så kom jag i mål på en tid bara 10 minuter över vad målet var tidigare i år.
Midnattsloppet är en helt fantastisk löparupplevelse. Festligt och sportigt på samma gång och det gjorde att jag var otroligt sugen på att gå ut och fira efter målgång. Att avsluta sista kilometerna utmed Avenyn och festglada pushade mig att spurta för fulla muggar in i mål. Kondisen var på topp igår kändes det som, vänster knä tog all uppmärksamhet efter 5 km och därav stannade min tid av och jag tappade lite.


RSS 2.0