Husdjursprylar

Skrattade högt och länge när jag såg första bilden nedan. Men samtidigt blev jag lite sugen på att köpa klädsel till en liten hund. Attans att det inte är för riktiga djur.

 


Lockrabatter

Ett par gånger om året ligger det små fina butiksmagasin med fräna erbjudanden på dörrmattan. Denna veckan och just måndag var en typisk dag då det hopade sig för H&M, Åhléns och Stadium. Ingen tråkig direktreklam dolde de nedanför brevinkastet på golvet. Anledningen till att de låg på golvet denna dag och inte på en dörrmatta är att jag blivit tvungen att slänga min dörrmatta då Musse både kissat och bajsat på min dörrmatta. Enligt hans matte borde jag inte ha några mattor framme alls, och det borde jag förstått.

Tillbaka till den trevliga medlemsposten från de tre kedjorna. Det är alltid trevligt. Särskilt när det kommer från Åhléns och visar sig innehålla 20% på VALFRI vara. Jag ska åka dit så fort jag kan nästa vecka, bara för att få ett väldigt bra pris på foundation från Dermalogica. Rabatten på Stadium funderar jag på att lägga på ett par Reebok Reetone. Men jag är inte riktigt säker då jag ändå inte kan träna just nu.

Var på ett Indoor Walking Activio-pass i förra veckan. Visade sig inte, trots att det är skonsamt, passa mina knän. Så nu har jag fått knäövningar från en flummig läkare som jag ska göra morgon och kväll 20 gånger. Har ännu inte gjort det mer än en halv gång.

Helgutflykt

På söndagen ska jag och Elin och Johan till Gunnebo slott för tredje gången på drygt ett år.
Denna happening har vi väntat på och av en slump fick jag höra att det är i helgen, då jag och Elin ändå hade tänkt hitta på något i stil med detta.



Positivt överraskad

Många gånger då man går in och kollar andras bloggar så blir man så negativt överraskad över hur fula de är. När folk leker för mycket med inställningar och tramasar till det. Men idag slant jag in på en sida som gjorde mig så otroligt överraskad: Mr Madhawk



RSS 2.0