One Womans Show

Så är det ibland. Sån är jag. Och det kan jag stå för nu.

Idag skulle vi på jobbet komma överens om hur vi skulle gå till väga när vi skulle brainstorma och skissa på en ny kampanj. P och M ville jobba ihop och ville till en början att jag också skulle joina. Men jag var tvungen att berätta som det var. Jag vill gärna få ut alla mina idéer när det fullkomligt sprudlar av de i huvudet. Dock älskar jag att se alla andras förslag också och sedan ser jag styrka i hur vi kan ta en massa godbitar från allas förslag. Det är inte av egoism eller dylikt, det är nog mer att jag får panik om jag inte få ut alla idéer eller ska behöva förklara minsta lilla knapptryckning eller musrörelse. Vi är alla olika och det är fantastiskt bra.

Jag utropade "Ensam är stark", det är självklart inte helt sant. Men vi är alla olika och jag kan inte alltid kompromissa i mitt skapande om jag ser allt framför mig i huvudet.

Jag lovar att jag ska bli bättre på att samarbeta hela vägen, men jag tror jag har en bra bit tills dess. Huvudet spricker av en massa idéer efter vår första riktiga, korrekta, fantastiska brief.

Form

... i alla former

RSS 2.0